Aktualnie koszyk jest pusty
Podaj e-mail:
Podaj hasło:
Wybierz walutę  
poniedziałek - piątek od 8:00 do 16:00
e-mail: biuro@punta.com.pl

Sugerowane kategorie:

    Producenci:

      Zadzwoń do nas przez Skype

      Ostatnio dodane opinie
      Bardzo dobre efekty cięcia. Jest bardzo dobrze wykonana. Polecam bardzo przydatny przy pracach ślusarskich podczas szczepiania elementów metalowych Idealny do płyt hdf. Polecam wygląda solidnie, niebawem zainstaluję sprawdza się naprawdę dobrze . więcej

      Opinie o produktach
      Wszystkie (1708)
      Pozytywne (1682)
      Neutralne (11)
      Negatywne (15)
      O produktach (754)
      Pozytywna
      wszystko ok.
      sylwester śledź
      2017-06-22 16:57
      Pozytywna
      JK
      2017-06-22 14:03
      Pozytywna
      Wszystko oki 100% polecam szybko sprawnie ;)
      kerim65
      2017-06-21 15:00
      Pozytywna
      Beata Krakowska
      2017-06-21 14:05
      Pozytywna
      Frezy bardzo dobrej jakości. Używam ich do frezowania płyt PET. termin i sposób realizacji zamówienia w pełni zadowalajacy
      Krzysiek
      2017-06-21 13:18
      Pozytywna
      wszystko ok
      Tyburski
      2017-06-21 00:34
      Pozytywna
      Jak zwykle bardzo szybko i bezbłędnie. Polecam
      Paweł J.
      2017-06-20 19:15
      Pozytywna
      "Szybka realizacja, wszystko super."
      Robert
      2017-06-20 17:54
      Pozytywna
      ok.
      h
      2017-06-20 13:56
      Pozytywna
      szybka, profesjonalna obsługa, pełna informacja o przebiegu dostawy
      Nowicki
      2017-06-20 08:13
      Pozytywna
      sprawnie i szybko.
      p.z.
      2017-06-20 07:36
      Pozytywna
      Idealny do płyt HDF. Polecam
      luxee
      2017-06-19 11:58
      Pozytywna
      To był już kolejny zakup, b.dobry kontakt ze sprzedającym, błyskawiczne przesyłki, polecam.
      JAKU
      2017-06-18 18:06
      Pozytywna
      wszystko przebiegło sprawnie
      pati
      2017-06-17 15:11
      Pozytywna
      polecam sklep
      artur
      2017-06-16 08:53
      Pozytywna
      Polecam jak zawsze miła i fachowa obsługa i dobry sprzęt
      Japiterek
      2017-06-16 05:52
      Pozytywna
      Bezproblemowa transakcja. Na bieżąco byłem informowany o stanie realizacji zamówienia. Czas wysyłki oraz cena absolutnie bez zastrzeżeń. Polecam
      Adam
      2017-06-15 19:07
      Pozytywna
      Tranzakcja przebiegła pomyślnie. profesionalna obsługa. Polecam
      Stolrz
      2017-06-15 10:03
      Pozytywna
      Opinia pozytywna, kontakt jak i obsługa na poziomie. Dostarczono oczekiwany towar terminowo i zgodnie z zamówieniem.
      Tomasz Majewski
      2017-06-14 13:10
      Pozytywna
      wszystko super
      lesnik
      2017-06-13 14:59
      Pozytywna
      Polecam, szybko sprawnie.
      KidsMebel
      2017-06-13 13:13
      Pozytywna
      Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym, szybkie załatwienie brakujących towarów, szybka wysyłka. Polecam!
      ttt
      2017-06-13 08:57
      Pozytywna
      bwaraksa
      2017-06-12 20:38
      Pozytywna
      JEDNYM SŁOWEM PROFESJONALNIE
      M.G.
      2017-06-12 19:49
      Pozytywna
      Wszystko zgodne z opisem, szybka realizacja zamówienia. polecam
      Mazur
      2017-06-12 13:49
      Pozytywna
      ok.
      hetel
      2017-06-12 13:43
      Pozytywna
      Profesjonalne doradztwo i szybka realizacja zamówienia. Polecam.
      Piotr
      2017-06-12 08:50
      Pozytywna
      wszystko zgodnie z opisem.
      Damian
      2017-06-09 09:19
      Pozytywna
      Transakcja przebiegła pozytywnie. Polecam.
      Andrzej Zegar
      2017-06-08 18:06
      Pozytywna
      Profesjonalnie bardzo szybka wysyłka POLECAM !!!!!!!!!!!
      Zygmunt Opyd
      2017-06-08 16:41
      O PUNTA Ważne informacje Do pobrania Katalogi narzędziowe
      DotPay