Aktualnie koszyk jest pusty
Podaj e-mail:
Podaj hasło:
Wybierz walutę  
poniedziałek - piątek od 8:00 do 16:00
e-mail: biuro@punta.com.pl

Sugerowane kategorie:

    Producenci:

      Zadzwoń do nas przez Skype

      Ostatnio dodane opinie
      super cena i super jakość wszystko w porządku Super Super Kołkarka sprawdza się bardzo dobrze dziękuje za polecenie tej maszyny. więcej

      Opinie o produktach
      Wszystkie (1790)
      Pozytywne (1763)
      Neutralne (11)
      Negatywne (16)
      O produktach (783)
      Pozytywna
      Jak zwykle w tym sklepie szybko sprawnie bezproblemowo
      canon14
      2017-08-23 20:58
      Pozytywna
      Wszystko jak najbardziej OK. Polecam!
      Miłosz Cichecki
      2017-08-23 07:21
      Pozytywna
      Wszystko ok Szybka wysyłka Polecam
      Janiczak Jerzy
      2017-08-22 12:41
      Pozytywna
      Polecam sklep. Transakcja przebiegła szybko i profesjonalnie.
      Piotr
      2017-08-22 05:57
      Pozytywna
      sprawnie i szybko . Ok
      Beta
      2017-08-21 14:58
      Pozytywna
      Wszystko przebiegło szybko i sprawnie, tak powinno być w każdym sklepie. Już wiem gdzie będę szukał kolejnych, potrzebnych do mojego warsztatu narzędzi.
      Darek
      2017-08-21 13:27
      Pozytywna
      Wszystko odbyła się jak należy, przesyłka dobrze zapakowana, Kołkarka sprawdza się bardzo dobrze dziękuje za polecenie tej maszyny.
      Dariusz B
      2017-08-21 13:08
      Pozytywna
      Sprzedawca godny polecenia , Towar zgodny z zamówieniem , wysłany natychmiast.
      Andrzej
      2017-08-21 13:04
      Pozytywna
      wszystko sprawnie i pozytywnie
      hajer
      2017-08-19 18:28
      Pozytywna
      Jak zwykle przesyłka dociera szybko, bez problemów. Zamówione produkty dobrej jakości. Polecam sklep i jego asortyment.
      JAKU
      2017-08-19 14:25
      Pozytywna
      Marcin
      2017-08-17 19:45
      Pozytywna
      Wszytko miło sprawnie i bardzo profesjonalnie :) A sprzęt oczywiście spełnia oczekiwania :) Pozdrawiam bardzo serdecznie i mam nadzieję że w przyszłości będę korzystał jeszcze nie raz :)
      Marcin
      2017-08-16 15:35
      Pozytywna
      Transakcja przebiegła sprawnie, wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam.
      Szymek
      2017-08-16 14:38
      Pozytywna
      Sprzedający godny polecenia. Transakcja przebiegła szybko i sprawnie. Kompetentna i miła obsługa, chętnie udzielająca pomocy. Polecam.
      H.
      2017-08-16 06:24
      Pozytywna
      Bardzo profesjonalnie
      Sławek
      2017-08-16 00:01
      Pozytywna
      Tranzakcja przebiegła bez problemw
      Bah
      2017-08-15 21:43
      Pozytywna
      Opinia pozytywna sprawa załatwiona szybko i sprawnie. Pozdrawiam
      Pociask Ryszard
      2017-08-14 20:07
      Pozytywna
      Bardzo szybka wysyłka towar zgodny z opisem .POLECAM!
      Arek
      2017-08-14 17:55
      Pozytywna
      Po raz kolejny, szybko i bezproblemowo. Polecam.
      I.S. Riverbank
      2017-08-14 15:56
      Pozytywna
      Samą transakcję oceniłbym na 5. Frezy akurat nie udało mi się wykorzystać dobrze ze względu na bardzo złej jakości płyty.
      Mateusz
      2017-08-14 13:57
      Pozytywna
      Polecam !
      luxee
      2017-08-11 13:23
      Pozytywna
      wszystko w porządku - super produkty, super obluga
      Sławek
      2017-08-11 13:16
      Pozytywna
      WIR
      2017-08-11 13:06
      Pozytywna
      Szybko, sprawnie. Polecam
      janusz
      2017-08-09 21:47
      Pozytywna
      Szybka realizacja zgodna z zamówieniem
      Jacek Rogacki
      2017-08-09 06:37
      Pozytywna
      Błyskawiczna przesyłka, solidnie zapakowana, sam sprzęt również bardzo dobrej jakości. Polecam!
      Szymon
      2017-08-09 06:11
      Pozytywna
      polecam wszystkim sprawnie, szybko bez problemu.
      lluk-2006
      2017-08-07 22:40
      Pozytywna
      Szybko sprawnie i zgodnie z opisem Polecam, dobrze opisane produkty
      JANOSIK
      2017-08-07 21:57
      Pozytywna
      ok.
      j772
      2017-08-07 21:29
      Pozytywna
      Profesjonalna pomoc i kontakt. Szybko dostarczona przesyłka. Polecam.
      Michał P
      2017-08-07 21:11
      O PUNTA Ważne informacje Do pobrania Katalogi narzędziowe
      DotPay