Aktualnie koszyk jest pusty
Podaj e-mail:
Podaj hasło:
Wybierz walutę  
poniedziałek - piątek od 8:00 do 16:00
e-mail: biuro@punta.com.pl

Sugerowane kategorie:

    Producenci:

      Zadzwoń do nas przez Skype

      Ostatnio dodane opinie
      zgodny z opisem ok. Liczyłam na większą moc sprawczą środka. Nie wyczyścił starych zabrudzeń, a to był główny cel ... Tarcza idzie przez dąb jak przez masło kółko jak kółko, pasuje i jest kółkiem więcej

      Opinie o produktach
      Wszystkie (1829)
      Pozytywne (1802)
      Neutralne (11)
      Negatywne (16)
      O produktach (800)
      Pozytywna
      Transakcja bardzo błyskawiczna, polecam.
      Krzysiek
      2017-09-21 16:34
      Pozytywna
      Jak zawsze wszystko w porządku
      Anna
      2017-09-21 13:40
      Pozytywna
      ok
      Arek
      2017-09-19 19:17
      Pozytywna
      Transakcja przebiegła bez zarzutów. Sprawnie i szybko. A środek który zamówiłam, no cóż miałam nadzieję że będzie miała większą moc sprawczą.
      m.
      2017-09-19 15:17
      Pozytywna
      Jak zawsze wszystko sprawnie i szybko.
      Izmod
      2017-09-18 20:38
      Pozytywna
      To mój pierwszy zakup i jestem bardzo zadowolony. Zależało mi na konkretnym terminie wysyłki i nie było z tym problemu. Wszystko co zamówiłem było realnie dostępne co nie jest wcale oczywiste w innych sklepach internetowych. Z całą pewnością jeszcze tu wrócę. Polecam.
      Krzysztof
      2017-09-18 20:13
      Pozytywna
      ok
      adi
      2017-09-18 13:56
      Pozytywna
      Polecam
      M.S.
      2017-09-18 06:50
      Pozytywna
      Super frezy, polecam.
      ms
      2017-09-17 22:03
      Pozytywna
      Bardzo dobra ocena Bez zbednych formalnosci jak-loging . Szybkie zamowienie -szybka dostawa.
      sebastian
      2017-09-14 21:38
      Pozytywna
      Przebieg transakcji oraz dostawa błyskawiczne. Najwyższa jakość obsługi, pomoc w wyborze i zamówieniu. Bardzo korzystna cena. Polecam
      Piotr
      2017-09-12 14:25
      Pozytywna
      Janakowski
      2017-09-12 13:49
      Pozytywna
      wszystko ok
      Piotr Grzegorzek
      2017-09-12 13:16
      Pozytywna
      POZYTYWNIE. SZYBKO, SOLIDNIE, BEZPROBLEMOWO. POLECAM.
      Zbigniew
      2017-09-12 13:02
      Pozytywna
      Pozytywny kontrahent
      Styl Drzwi
      2017-09-11 13:37
      Pozytywna
      Transakcja zakończona pomyślnie. Towar zgodny z opisem
      Karol
      2017-09-11 13:06
      Pozytywna
      Polecamy zakupy w tej firmie,bardzo dobra transakcja.
      Multimebel
      2017-09-11 13:04
      Pozytywna
      Transakcja przebiegła pomyślnie, bez żadnych problemów. Polecam.
      Darek
      2017-09-11 09:55
      Pozytywna
      Piły jak zawsze pierwsza klasa (stosunek jakość-cena). Piła dla budowlańców w cenie piły z marketu a jakość nieporównywalna. Zdecydowanie polecam. Szybkość realizacji mimo przerwy świątecznej też OK.
      Marcin
      2017-09-09 09:12
      Pozytywna
      Transakcja przebiega szybko ( tak jak zawsze). Jakość obsługi jak i kontakt są na najwyższym poziomie. Jest to rzetelna firma godna polecenia.
      Firma Wutkowscy Plus
      2017-09-08 10:44
      Pozytywna
      Transakcja przebiegła szybko i bezproblemowa. Towar zgodny z opisem i spisuje się w pracy bez zarzutów. Sklep godny polecenia;)
      Wojtek
      2017-09-07 18:45
      Pozytywna
      wszystko pięknie
      wojtek
      2017-09-07 15:37
      Pozytywna
      Witam Opinia Pozytywna . Niema czego komentować , szybko , sprawnie , BEZPROBLEMOWO. Proszę tak ,,trzymać" Pozdrawiam.
      P.Ostrowski
      2017-09-05 20:48
      Pozytywna
      Wszystko przebiegło sprawnie, szybko i bez komplikacji.
      PJ
      2017-09-04 14:34
      Pozytywna
      Mieczysław
      2017-09-03 13:07
      Pozytywna
      Robert
      2017-08-31 22:22
      Pozytywna
      Szybko, sprawnie, towar bez zastrzeżeń
      Kuba
      2017-08-31 14:10
      Pozytywna
      Wszystko w porządku, niskie ceny, wszystko na magazynie, szybka wysyłka, dobry kontakt.
      Darek
      2017-08-31 09:22
      Pozytywna
      Wszystko ok, dobry kontakt, wszystko na stanie, szybka wysyłka.
      Darek
      2017-08-31 09:21
      Pozytywna
      Kupiłem drobiazgi i jestem zadowolony. Najtrudniej jest znaleźć drobiazgi bo to przecież niewielki zysk. Jednak tej firmie się opłacało i dlatego polecam
      Jerzy Petryk
      2017-08-30 15:53
      O PUNTA Ważne informacje Do pobrania Katalogi narzędziowe
      DotPay