Aktualnie koszyk jest pusty
Podaj e-mail:
Podaj hasło:
Wybierz walutę  
poniedziałek - piątek od 8:00 do 16:00
e-mail: biuro@punta.com.pl

Sugerowane kategorie:

    Producenci:

      Zadzwoń do nas przez Skype
      Lista produktów
      Zapisz się do newslettera

      Ostatnio dodane opinie
      polecam sklep Produkt jak to Festool idealny wszystko gra i spełnia oczekiwania Super Polecam Polecam, nowa wersja jest super. więcej

      Opinie o produktach
      Wszystkie (3325)
      Pozytywne (3279)
      Neutralne (22)
      Negatywne (24)
      O produktach (1379)
      Pozytywna
      Poleca. Wszystko w jak najlepszym porządku. Szybko, sprawnie i fachowe doradztwo.
      karrent
      2020-10-05 22:00
      Pozytywna
      wszystko ok super
      dekor6
      2020-10-04 20:26
      Pozytywna
      Sklep godny polecenia miła obsługa szybka dostawa polecam Towar oczywiście zgodny z opisem jeszcze raz polecam
      Rysiek
      2020-10-03 07:56
      Pozytywna
      Wszystko zgodnie z opisem. Transakcja bezproblemowa.
      Radek
      2020-10-02 08:27
      Pozytywna
      Pozytywna
      Tomasz Gamrot
      2020-10-01 16:53
      Pozytywna
      Super produkt wszystkim polecam
      Jaki70
      2020-10-01 14:37
      Pozytywna
      Wszystko ok
      Grzegorz
      2020-10-01 13:45
      Pozytywna
      Wszystko super, sprzęt dostałem szybko, bez dodatkowych opłat, które spotkałem w innych sklepach.
      Michał M.
      2020-10-01 13:30
      Pozytywna
      Szybko , sprawnie i bez błędów.
      Nowak
      2020-09-28 15:28
      Pozytywna
      Transakcja przeprowadzona profesjonalnie. Błyskawiczna wysyłka. POLECAM!
      jacek
      2020-09-28 12:50
      Pozytywna
      Dobrze by było otrzymać informacje ile trzeba czekać na towar od zamówienia do wysyłki
      Jan Honisch
      2020-09-27 21:18
      Pozytywna
      super szybko poszło pełna profeska towar zgodny z opisem
      lukasz
      2020-09-27 13:21
      Pozytywna
      Zgodnie z opisem, terminowo. Super produkt
      Norbert
      2020-09-24 15:38
      Neutralna
      Narzędzia jak zwykle na bardzo dobrym poziomie, ale obsługa nie za ciekawa. W ciągu ostatnich kilku miesięcy chciałem zostawić w sklepie kilka tysięcy zł. Po wielokrotnym dopraszaniu się o oferty (tylko część dostałem) i ich uzupełnienie-zrezygnowałem po braku odpowiedzi ze sklepu. Sporo kupiłem. I jestem zadowolony. Na pewno jeszcze kilka pozycji kupię, ale większe zakupy zacząłem robić gdzie indziej. Ściski Piher-a i noże profilowe (CMT) są tańsze u konkurencji.

      Odpowiedź sprzedawcy: Szanowny Panie Marcinie, Dziękuję za opinie. Szukałem Pana zapytań na naszych skrzynkach mailowych, ale znalazłem tylko te które są już zrealizowane. Z tym "dopraszaniem" to widziałem tylko jednego maila, bo kolega ominął jedną pozycję. Jeśli chodzi o ceny to raz u jednych coś tańsze, za chwilę u drugich. Zapraszam. Z poważaniem Robert Malinowski
      Marcin
      2020-09-23 21:00
      Pozytywna
      Wszysko na najwyższym poziomie. Polecam
      Kitos Kris
      2020-09-23 13:52
      Pozytywna
      Polecam transakcja przebiegła bardzo sprawie przesyłka następnego dnia była u mnie
      Xyz
      2020-09-21 22:17
      Pozytywna
      Pozytywna. Temat szybki. Ja wiedziałem co chcę Oni mięli. Przelew. 2 dni i u mnie. Polecam
      Paweł Jasny
      2020-09-20 20:23
      Negatywna
      Ukośnica Kapex KS 120 dotarła uszkodzona. Pomimo wysłania dwóch wiadomości na adres customerservice-pl@festool.com nie otrzymaliśmy żadnej odpowiedzi od producenta. Gwarancja Festool to czysty zabieg marketingowy. Płacąc za elektronarzędzie ponad 8k PLN spodziewaliśmy się lepszej jakości i obsługi ze strony sklepu punta.com.pl.

      Odpowiedź sprzedawcy: Szanowny Panie Andrzeju, Jak Pan już wie, bo rozmawialiśmy telefonicznie zawiódł "delikatny filtr spamowy" na serwerach firmy Festool, który potraktował wiadomości jako zawirusowane. Mam nadzieję, że osobisty kontakt Kierownik Centrum Obsługi Klienta ze strony Festool Polska sp. z o.o. spowoduje, że zmieni Pan zdanie o gwarancji Festool. Ze swojej strony dziękuję za rozmowę. Zapraszam ponownie. Z poważaniem Robert Malinowski
      Andrzej
      2020-09-20 18:02
      Pozytywna
      Szybka i bezproblemowa realizacja, dobrze zabezpieczona przesyłka
      Marek Ged
      2020-09-14 20:12
      Pozytywna
      Co tu pisać, profesionalizm jak za każdym razem. Już od kilku lat kupuje tutaj frezy i zawsze jestem zadowolony z przebiegu całego procesu Pozdrawiam Tomek Phu Loca
      Tomek
      2020-09-10 17:38
      Pozytywna
      Szybko sprawnie i tanio
      Bed
      2020-09-10 13:18
      Pozytywna
      Jak zawsze wszystko SUPER
      Krzysztof
      2020-09-09 17:15
      Pozytywna
      Suer cena, mega szybka dostawa.
      Mr.Wojcik
      2020-09-09 05:04
      Pozytywna
      Polecam sprzedającego, szybka i bezproblemowa realizacja, bardzo dobry kontakt w razie jakichś wątpliwości.
      Tomek
      2020-09-08 20:43
      Pozytywna
      DJ
      2020-09-07 08:40
      Pozytywna
      Wszystko poprawnie załatwione – bardzo solidny sprzedający. Dobry kontakt, bezpieczna przesyłka. Pozdrawiam & Polecam.
      eFTe
      2020-09-01 10:04
      Pozytywna
      Pilarka już się przydaje, w połączeniu z pojemnikiem jest jeszcze bardziej funkcjonalna! Pozdrawiam
      WF
      2020-08-28 13:07
      Pozytywna
      Szybko, łatwo i przyjemnie. Dwa dni po zamówieniu piła była u mnie w domu. Polecam.
      Władysław
      2020-08-18 15:01
      Pozytywna
      Kolejny raz szczerze polecam!
      WF
      2020-08-18 13:01
      Pozytywna
      Kolejny raz szczerze polecam
      WF
      2020-08-18 13:01
      O PUNTA Do pobrania Ważne informacje Katalogi narzędziowe
      DotPay