Aktualnie koszyk jest pusty
Podaj e-mail:
Podaj hasło:
Wybierz walutę  
poniedziałek - piątek od 8:00 do 16:00
e-mail: biuro@punta.com.pl

Sugerowane kategorie:

    Producenci:

      Zadzwoń do nas przez Skype
      Lista produktów
      Zapisz się do newslettera

      Ostatnio dodane opinie
      Tarcza bardzo dobrej jakości w super cenie. Bardzo dobry konrakt z przedstawicielem Panem Michalem Przystasz, zawsze pomoze. Dobre ceny ... Bardzo dobry konrakt z przedstawicielem Panem Michalem Przystasz, zawsze pomoze. Dobre ceny ... Płytki dostałem inne niż zamówione. Płytki dostałem inne niż zamówione. więcej

      Opinie o produktach
      Wszystkie (3406)
      Pozytywne (3358)
      Neutralne (23)
      Negatywne (25)
      O produktach (1420)
      Pozytywna
      Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Szybka dostawa zamówionych produktów.
      Jarek
      2021-07-26 16:44
      Pozytywna
      super
      mechanik
      2021-07-26 14:53
      Pozytywna
      Mega szybka obsługa. Pomimo mojej pomyłki w zamówieniu, zrealizowali zlecenie bez dodatkowych kosztów. Polecam w 100%
      Kuba
      2021-07-26 14:40
      Pozytywna
      Dziękuję gorąco polecam towar ok
      Krzysztof
      2021-07-26 13:12
      Pozytywna
      Cena, szybkość dostawy, obsługa - wszystko bomba !
      Sławomir Jaszczuk
      2021-07-23 13:46
      Pozytywna
      Punta to rzetelny partner. Będę wracał.
      Andrzej S.
      2021-07-19 15:42
      Pozytywna
      Jak zawsze do tej pory - ponownie bardzo profesjonalna i fachowa obsługa. Ekspresowa wysyłka zakupionych narzędzi. Konkurencyjne ceny wielu produktów - dlatego często wracam tu po kolejne narzędzia do naszego warsztatu. Polecam!
      Małgorzata
      2021-07-15 15:23
      Pozytywna
      Transakcja wzorcowa. Szybko i sprawnie. Z resztą jak zawsze. Bardzo dobry kontakt. Dobre ceny. Polecam.
      Klimas-Meble
      2021-07-15 14:27
      Negatywna
      Płytki nie pasują i są inne niż zamówione. Na prośbę o zwrot nie używanych i nieotwartych płytek. Spotkałem się z odmową. Odradzam zakup. Pomoc jest nieprofesjonalna i odpowiedzialność za zakup zrzuca w całości na klienta.

      Odpowiedź sprzedawcy: Szanowny Panie, był Pan informowany, że to nie jest identyczna płytka i sam Pan zdecydował o zakupie. Płytka była specyficzna i sprowadzana pod zamówienie. To Pan podjął ryzyko i odpowiedzialność leży po Pana stronie. W kwestii czy nasza pomoc jest profesjonalna / nieprofesjonalna nie będę się wypowiadał - obecnym i potencjalnym klientom proponuję zapoznać się z komentarzami poniżej i powyżej. Z poważaniem Robert Malinowski
      Jan Ptaszyński
      2021-07-15 14:26
      Pozytywna
      Wszystko w najlepszym wydaniu
      Piotr Stefański
      2021-07-13 14:04
      Pozytywna
      Towar zgodny z opisem transakcja zrealizowana szybko wysyłka następnego dnia Super firma polecam
      Janusz
      2021-07-12 14:40
      Pozytywna
      Jak zawsze wszystko w porządku.
      Diego
      2021-07-12 13:17
      Pozytywna
      Transakcja przebiegła sprawnie i pomyślnie, towar dotarł szybko ,polecam firmę Punta
      Andrzej
      2021-07-09 14:31
      Pozytywna
      Polecam szybka realizacja profesjonalna obsługa
      Chęciński Tomasz
      2021-07-09 13:37
      Pozytywna
      Dziękuje za zakupy w Państwa Firmie. Kontakt z Państwem bardzo sympatyczny całość towaru spakowana i wysłana bez żadnych uwag. Polecam Państwa bardzo firmę jako partnera do zakupu akurat w moim przypadku narzędzi Festool. Dziękuję
      aso mazda szczecin
      2021-07-06 08:04
      Pozytywna
      Polecam sprzedawcę. Transakcja przebiegła sprawnie i bez problemów.
      Jacek
      2021-07-05 23:35
      Pozytywna
      Witam. Pozytywne opinie
      Laimutis
      2021-07-05 14:41
      Pozytywna
      Wszystko super Polecam
      IXO
      2021-07-02 13:21
      Pozytywna
      Jak zawsze dobra cena i szeroki wybór akcesoriów.
      Paweł
      2021-06-30 22:40
      Pozytywna
      Dobre podejście do klienta i szybka wysyłka polecam jak najbardziej
      Podejście i obsługa na 5
      2021-06-30 13:55
      Pozytywna
      Super narzędzia bardzo dobrej klasy polecam .
      Meble Piotr Pikor
      2021-06-25 21:14
      Pozytywna
      Profesjonaliści, z nimi warto
      Rafał
      2021-06-23 15:36
      Pozytywna
      Transakcja szybka. Festool Szlifierka krawędziowa ES-ETS 125 REQ-Plus 576678 robi robotę. Z czystym sumieniem polecam
      And-Stol
      2021-06-22 20:06
      Pozytywna
      WSZYSTKO OK. PROFESJONALNIE.
      JP
      2021-06-22 17:58
      Pozytywna
      Wojtek
      2021-06-22 15:45
      Pozytywna
      Najlepszy i najtańszy sklep z narzędziami Festool
      Mateusz
      2021-06-22 15:43
      Pozytywna
      Polecam. Wszystko ok.
      Janusz
      2021-06-21 16:26
      Pozytywna
      Wszystko w porządku. Towar zgodny z opisem. Szybka dostawa - bez zastrzeżeń.
      Kr.T.
      2021-06-21 13:27
      Pozytywna
      Tomek
      2021-06-21 13:05
      Pozytywna
      Obsług na najwyższym poziomie. Super kontakt i sprawna realizacja mimo zamówienia w dniu awarii sklepu;) Jedynie DPD mogłoby szybciej jeździć z Elbląga, bo druga część zamówienia dotarła dzień później niż pierwsza.
      Artur
      2021-06-21 13:04
      O PUNTA Do pobrania Ważne informacje Katalogi narzędziowe
      DotPay